Γιορτάζοντας την Αγία του Οικοτροφείου μας!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, το φοιτητικό Οικοτροφείο μας, “Η Αγία Αικατερίνη“, γιορτάζει! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, όλες οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης είμαστε προσκεκλημένες στις εξής εορταστικές εκδηλώσεις:

  • Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 θα τελεστεί Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων(κοντά στη στάση μετρό “Αμπελόκηποι”) στις 5:30μ.μ. και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύντομη δεξίωση και προβολή στην τραπεζαρία του Οικοτροφείου μας!
  • Τo πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2012 θα γίνει κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στο “Μέγα Βασίλειο”, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.
  • Tο απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2012 όλες οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών είναι προσκεκλημένες στο Εορταστικό Δείπνο του Οικοτροφείου μας που θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ..

 

Πρόσβαση: Το Φοιτητικό Οικοτροφείο “Η Αγία Αικατερίνη” βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση Μετρό “Αμπελόκηποι” και προσεγγίζεται με 4λεπτο περπάτημα από εκεί. Για τα λεωφορεία που περνούν από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η στάση είναι “Στ. Αμπελοκήπων”!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar ath.e_12

    Χρόνια πολλά σε όλες τις οικοτρόφους(που πέρασαν ή βρίσκονται στο οικοτροφείο)!!! Η Αγία Αικατερίνη να σας προστατεύει και να σας εμπνέει!!!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.