Δήλωσε αν μπορείς σε κάτι σημαντικό!

Από την επιτροπή καθηγητών που ασχολούνται με τον ιερό Ναό των τριών Ιεραρχών του Πολυτεχνείου ζητήθηκε από την Χριστιανική Φοιτητική Δράση εάν υπάρχουν και μπορούν κάποια από τα μέλη της να ανοίγουν και να παρευρίσκονται εντός του ιερού Ναού όσο χρόνο θα παραμένει αυτός ανοικτός. Στον ιερό Ναό υπάρχει κλιματισμός και ησυχία για διάβασμα. Υπάρχει ανάγκη μόνο για το διάστημα 1-5 μ.μ. κάθε εργάσιμη μέρα, και την Πέμπτη όλη την ημέρα, από τις 8:30 το πρωί.

Λίγος χρόνος απ’ τον χρόνο σου μπορεί να χαρίσει λίγη θαλπωρή, ελπίδα και ανακούφιση σε τόσους διερχόμενους φοιτητές. Δήλωσε εδώ πότε μπορείς, λοιπά στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

*Στις παρατηρήσεις σημείωσε οπωσδήποτε τις ώρες-μέρες που μπορείς.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar Ζείδωρος

    Για όσους δεν το γνωρίζουν, το μικρό εκκλησάκι της Πολυτεχνειούπολης εγκαινιάστηκε πριν από 15 χρόνια. Τα εγκαίνια έγιναν υπό τις ιαχές φοιτητών, οι οποίοι αντιτίθεντο στην ύπαρξη του ναού μέσα στο campus και με αβγά, ύβρεις και σωματική βία προσπάθησαν να εμποδίσουν τον εγκαινιασμό. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι τη χορηγία της ανέγερσης ανέλαβαν η κ. Μαριέττα Γιαννάκου και ο σύζυγός της κ. Κουτσίκος.

    Δεκαπέντε χρόνια μετά, το εκκλησάκι στέκει σεμνό στο δρόμο μας για να μας θυμίζει ότι η παιδεία δε χτίζεται μόνο με τον τεχνικό πολιτισμό, αλλά σαν την ψυχή στο σώμα, απαιτεί τον ουράνιο προσανατολισμό της.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.