Εθνική εορτή – αφιέρωμα: Άγιος Γρηγόριος ο Ε’

Πρόκληση 25η Μαρτίου 2009

Σας προσκαλούμε στην εθνική εορτή – αφιέρωμα:

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε’, ο Πατριάρχης του χρέους και της θυσίας

την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009, ώρα 5 μ.μ. (για τα παιδιά και τους γονείς τους)

και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009, ώρα 6 μ.μ.

Η γιορτή  θα περιλαμβάνει χορωδία με παραδοσιακά τραγούδια, δημοτικούς χορούς και το σκετς που θα παρουσιάσει τη μορφή του Αγίου Εθνομάρτυρος Γρηγορίου του Ε’.

Αίθουσα ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων
(Μ. Σπηλαίου 4 και Βαθέος, πίσω απ’ τη ΓΑΔΑ, πλησίον ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων)

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

 • avatar Κονές Ελευθέριος

  Έχοντας δει την γιορτή στη χθεσινή πρώτη παράσταση και συμμετέχοντας στη χορωδία, θα ήθελα να προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους φίλους το σκέφτονται ακόμη για το εαν θα έρθουν την Τετάρτη, να ξεπεράσουν κάθε δισταγμό…! Πρόκειται για μια παράσταση που έχει κάτι το διαφορετικό από τις προηγούμενες ενώ παράλληλα φωτίζει και πλευρές της ιστορίας μας που έχουν διαστρεβλωθεί. Λοιπον σας περιμένουμε την Τετάρτη!!

 • avatar Γιώργος Κουτρίκης

  Την Τετάρτη 25 Μαρτίου ανήμερα της Εθνικής Εορτής οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της ΧΦΔ θα πρέπει να δώσουν το παρών στην γιορτή που θα γίνει…
  Η μορφή του Αγίου Γρηγορίου E’, οι αξιόλογες προσπάθειες σε επίπεδο ερμηνείας από τους φοιτητές της ΧΦΔ και τους μαθητές των ΧΑ Αθηνών, και η πλήρης τεχνική κάλυψη σε επίπεδο σκηνικών, ήχου και εικόνας συνθέτουν το παζλ της εθνικής γιορτής που θα δείτε….

  Μην την χάσετε γιατί θα χάσετε!!

  Υ.Γ. Πείτε το και σε φίλους και φίλες σας…

  • avatar D_N

   Θα ήθελα να παρακαλέσω να ανέβαινε το σενάριο για το σκετς, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αναιβεί και σε άλλους χώρους εν όψη της προσεχούς επετείου.
   Ευχαριστώ
   email:theyalter@hotmail.com

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.