Εκδηλώσεις της Χ.Φ.Δ. την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εξής εκδηλώσεις:

Α) Το πρωί: Κοινός εκκλησιασμός (έναρξη όρθρου 7:00 π.μ.) στο παρεκκλήσιο του συλλόγου “Ο Μέγας Βασίλειος”, Μαυρομιχάλη 32, και στη συνέχεια οι φοιτητές θα μεταβούμε στο Βυζαντινό Μουσείο όπου θα περιηγηθούμε σε έκθεση για το Άγιον Όρος με τη συνοδεία ειδικού ξεναγού.

Β) Το απόγευμα: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού μας και στη συνέχεια οι φοιτητές θα έχουμε την ευκαιρία για ένα εορταστικό δείπνο στις 9:15 μ.μ. στο Φοιτητικό Οικοτροφείο “Ο Μέγας Βασίλειος”, Καρτάλη 7, όπου θα υποδεχθούμε τους πρωτοετείς και νέα μέλη της Χ.Φ.Δ.!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar Fany Vaio
    • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
    10.11.2011 στις 23:22

    Είναι σίγουρα αρκετές οι παραπάνω εκδηλώσεις για μία ημέρα. Όμως πιστεύω πως αν χρειαστεί να προτάξουμε μία, αυτή θα πρέπει να είναι η υποδοχή των πρωτοετών. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε όλοι -ει δυνατόν- σε αυτήν τη μικρή γιορτή ώστε να ενθαρρύνουμε τους νέους αλλά και οι ίδιοι να πάρουν μια συνολική εικόνα για το τί είναι η Χ.Φ.Δ.. Μακάρι να μπορέσουμε να είμαστε όλοι!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.