Εκδηλώσεις Χ.Φ.Δ. για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στις εξής εκδηλώσεις, την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου:

α) 28 Οκτωβρίου 2010 το πρωί: Εκκλησιασμός στο γηροκομείο “Ειρήνη” στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Θα συμμετάσχουμε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ναό του γηροκομείο. Ύστερα θα δοθεί πρωινό και θα ακολουθήσει  εξόρμηση αγάπης, που θα περιλαμβάνει επικοινωνία με τους τροφίμους του οίκου ευγηρείας και μικρή εορταστική εκδήλωση.

* Το γηροκομείο “Ειρήνη” βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κριεζή και Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7.30π.μ. Πρόσβαση: Από το σταθμό μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ, παίρνουμε τα τοπικά λεωφορεία 402 ή 412 και κατεβαίνουμε στη στάση ΝΟΥΦΑΡΟ στην οδό ΑΚΑΚΙΩΝ. Συνάντηση στις 7.20 στο σταθμό μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Πληροφορίες στο τηλ. 6977424975

β) Εορταστικό δείπνο με επετειακή αναφορά στις 9.30μ.μ. στο Φοιτητικό Οικοτροφείο “Ο Μέγας Βασίλειος”. Αναφορικά με την Εθνική επέτειο θα μιλήσει ο π. Νίκων Χαρέας.

* Το Φοιτητικό Οικοτροφείο “Ο Μέγας Βασίλειος” βρίσκεται στην οδό Καρτάλη 7, απέναντι από την πλατεία Μαβίλη. Πρόσβαση: Το Οικοτροφείο προσεγγίζεται πολύ εύκολα από τους σταθμούς μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.