Εκκλησιασμός για τη Χ.Φ.Δ.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία για τη Χριστιανική Φοιτητική Δράση στο παρεκκλήσιο του «Μ. Βασιλείου» (Μαυρομιχάλη 32). Έναρξη Όρθρου 7.00 π.μ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα παρατεθεί πρωινό κέρασμα.

Πρόσβαση: Πολύ εύκολη από το σταθμό μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ).

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

2 απαντήσεις

 • avatar Δωροθέα
  • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
  16.02.2011 στις 01:42

  Μια ιδιαίτερα ευλογημένη ευκαιρία πνευματικού ανεφοδιασμού.
  Και ίσως, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ελάχιστες σταγόνες χρόνου από το κυριακάτικο πρωινό με δροσοσταλίδες ευγνωμοσύνης προς Εκείνον που τόσο μας βοήθησε αυτές τις μέρες, “Εκείνον που τα ξέρει ΟΛΑ” όπως έλεγε και η πρόσφατη αφίσα μας!

 • avatar basileia
  • μέλος ΧΦΔ Πατρών •
  16.02.2011 στις 21:47

  Οι Θείες Λειτουργίες στο Μέγα Βασίλειο είναι υ π έ ρ ο χ ε ς !! Δόξα τω Θεώ!!! Α ξ ί ζ ε ι λοιπόν να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους ευκαιρίες . . .
  “Η Λειτουργία είναι ένα κάρφωμα του ματιού μας, της καρδιάς μας σε Εκείνον ο οποίος είναι θρονιασμένος στον Ουρανό. Λειτουργία σημαίνει ότι συνδέομαι με το Χριστό, ο οποίος μου υπόσχεται ότι, αν μείνω πιστός, θα με βάλει οπωσδήποτε στη Βασιλεία των Ουρανών. Η Λειτουργία είναι μία κίνηση, ένα τρέξιμο, μία προσπάθεια να αρπάξω το Χριστό, να τον πιάσω”! (γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης)
  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι Π Ο Λ Υ ο νους μας, η καρδιά μας στην Θεία Λειτουργία να είναι μ ό ν ο στον Κύριο. ΑΜΗΝ

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.