Εκκλησιασμός στο “Μ. Βασίλειο”

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα γίνει κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του “Μεγάλου Βασιλείου”, στην οδό Μαυρομιχάλη 32. Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7.00π.μ. και η Θεία Λειτουργία περίπου στις 8.15π.μ.. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δοθεί πρωινό στα εντευκτήρια.

Για τις φοιτήτριες, αντί του κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής, θα πραγματοποιηθεί Επίσκεψη στο Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο μετά το πρωινό.

Για τους φοιτητές θα πραγματοποιηθεί Επίσκεψη στην έκθεση “Ο Ελληνικός Τύπος της Σμύρνης”. Οι κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

Πρόσβαση: Το Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.