Εξόρμηση σε ΤΕΙ Σαρακάκη και Αιγάλεω

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 κάνει εξόρμηση στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής (Σαρακάκη) και, στη συνέχεια, στο ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) με το τεύχος Απριλίου.

Η εξόρμηση θα ξεκινήσει στις 10:00π.μ. από το ΤΕΙ Σαρακάκη ωστόσο, για διευκόλυνση όλων, συναντιόμαστε στις 9:45π.μ. στα εκδοτήρια του μετρό “Μεταξουργείο”.

Καλή αντάμωση!

_

Σημείωση: Παρακαλείται όποιος ενημερωθεί για ενδεχόμενο κλείσιμο/κατάληψη κάποιου τμήματος, να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους των εξορμήσεων ή το ath@xfd.gr . Ευχαριστούμε!

_

Στιγμιότυπο από την εξόρμηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – 1.4.2013

_

Πρόσβαση:
Το ΤΕΙ Νοσηλευτικής(στάση “Σαρακάκη”) προσεγγίζεται εύκολα με τα λεωφορεία Α15 ή Β15 από το σταθμό του μετρό “Μεταξουργείο”.

To TΕΙ Αθήνας (στάση “ΤΕΙ Αθήνας”) προσεγγίζεται εύκολα με τα λεωφορεία Α15, Β15 από το σταθμό του μετρό “Μεταξουργείο” ή με τo 829 από το σταθμό του μετρό “Αιγάλεω”.

 

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar Μπανανόφλουδα
    • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
    11.04.2013 στις 23:43

    Ειδικά στου Σαρακάκη το γλεντήσαμε γερά. Η υποδοχή μας τρομερά ενθουσιώδης και το περιοδικό είχε πολλή πέραση. Πουλήσαμε ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ περιοδικά!!!
    (Πλάκα κάνω! Όντως ήταν 3 ή 4 περιοδικά, αλλά αλήθεια περάσαμε ωραία.)

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.