Εξόρμηση στο Ε.Μ.Π.

Ύστερα από την περσινή πρώτη εξόρμηση μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση επιχειρεί εξόρμηση στις σχολές του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στις 10:00-13:00 με το Αναστάσιμο τεύχος του Περιοδικού μας!

_

Συνάντηση στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών της Πολυτεχνειούπολης!

 

Πρόσβαση: Παίρνοντας τις λεωφορειακές γραμμές 230 (από μετρό “ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ”), 608 (από μετρό “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”) κατεβαίνουμε στη στάση “8η Ζωγράφου” και με ένα 7λεπτο περπάτημα φτάνουμε στο Ιερό Ναό ή παίρνουμε τη λεωφορειακή γραμμή 242 (κοντά στο μετρό “ΚΑΤΕΧΑΚΗ”), κατεβαίνουμε στη στάση “Κτίριο Τοπογράφων” και ακολουθούμε τον κόκκινο διάδρομο μέχρι να βρούμε στο δεξί μας χέρι τον Ιερό Ναό.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

2 απαντήσεις

 • avatar nota
  • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
  25.05.2012 στις 11:01

  Θα θέλαμε μια ανταπόκριση από την εξόρμηση!!!

  • avatar φοιτή3
   • μέλος ΧΦΔ •
   29.05.2012 στις 13:57

   Ήταν μια πολύ ευλογημένη εξόρμηση, δόξα τω Θεώ!Ήμασταν σύνολο περίπου 25 φοιτητές-φοιτήτριες και πήγαμε στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών, των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στη Βιβλιοθήκη αλλά και σε ό,τι άλλο βρέθηκε στο δρόμο μας!
   Μάλιστα, η έκπληξή μας ήταν μεγάλη καθώς, χτυπώντας την πόρτα ενός καθηγητή, …χτυπήσαμε “φλέβα” αφού όπως μας είπε ο ίδιος ήταν ο δημιουργός του site της Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, http://impneothta.gr/fp/index.html !
   Αν αυτή ήταν η τελευταία εξόρμηση για φέτος, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές των εξορμήσεων αλλά βασικά στο Θεό, οφείλουμε να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας και του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να τολμήσουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα και τον …αριθμό των εξορμήσεων!
   Καλή εξεταστική!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.