Εορτή έναρξης 2012-13

«Θαρσεῖτε, ἐγώ εἰμί˙ μή φοβεῖσθε»
(Ματθ. ιδ΄ 27)

Σας προσκαλούμε στην εορταστική συγκέντρωσή μας για την έναρξη των εργασιών της «Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως»  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων, οδός Βαθέος και Μεγάλου Σπηλαίου 4.

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

2 απαντήσεις

 • avatar Rodana

  Η έναρξη ήταν απλά υπέροχη! Σε μετέφερε στους κόσμους του Χριστού! Εκεί που δεν χωρούν φόβοι και αγωνίες, αλλά χαρά, ευτυχία και Δοξολογία σ’ Αυτόν που μας αξιώνει να αποτελούμε μέρος της νεολαίας Του! Μακάρι να μείνουμε όλοι κοντά Του για πάντα και όχι μόνο εδώ… «Θαρσεῖτε, ἐγώ εἰμί˙ μή φοβεῖσθε»! Είθε να μας ακολουθεί το φετινό σύνθημα σε κάθε βήμα μας στις σχολές για ομολογούμε ότι :”Ἠλπίκαμεν ἐπί Θεῳ ζώντι”! Καλή χρονιά!

  ΥΓ. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης και στην χορωδία των φοιτητών για το πανέμορφο τραγούδι με την βαρκούλα!

 • avatar Emmanouil
  • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
  6.11.2012 στις 11:53

  Η εορτή ήταν πολύ καλή και προσεγμένη!!! Περιμένουμε φωτογραφίες και βίντεο. Μην ξεχάσετε να βάλετε και το τραγούδι της χορωδίας των φοιτητών. Ήταν υπέροχο και μας συγκίνησε! Καλή χρονιά!!!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.