Επίσκεψη αγάπης στο Ασκληπιείο Βούλας

Την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 4.00 μ.μ. οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα επισκεφθούμε το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Θα ψάλλουμε, θα τραγουδήσουμε, θα συναντήσουμε τους ασθενείς και τους συγγενείς τους σε μια προσπάθεια να απαλύνουμε για λίγο τον πόνο τους, να τους δώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Ιατρού των ψυχών και των σωμάτων, να τους χαρίσουμε ελπίδα και χαρά για τη ζωή μαζί με Εκείνον που είναι η Όντως Ζωή.

Συνάντηση: στις 3.00 μ.μ. στην Αφετηρία του Α2 (Πανεπιστημίου και Σίνα)

ή στις 4.00 μ.μ. στην είσοδο του Νοσοκομείου

Πληροφορίες για τρόπους πρόσβασης στο νοσοκομείο

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

 • avatar Nikoslev
  • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
  16.12.2010 στις 19:30

  Να ενημερώσουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ ( http://www.oasa.gr/?pageid=530 ) :

  “τα Αστικά Μέσα Μεταφοράς δεν θα λειτουργήσουν τις παρακάτω ώρες την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010: Τρόλεϊ Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Μετρό Τραμ (ΗΛΠΑΠ) (ΗΣΑΠ) (ΑΜΕΛ) (ΤΡΑΜ) Από τις 11:00 έως τις 16:00 Προαστιακός (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) Από τις 12:00 έως τις 16:00 Στην στάση εργασίας δεν συμμετέχουν τα σωματεία της ΕΘΕΛ. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oasa.gr

  Άρα στα σημεία συγκέντρωσης μας μπορούμε να πάμε ΜΟΝΟ με λεωφορείο -όσον αφορά τα ΜΜΜ.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.