Ιερός Ναός Τριών Ιεραρχών Πολυτεχνειούπολης

Αγαπητέ, αγαπητή,

 

Και αυτό το εξάμηνο θα χρειστεί η βοήθειά σου, αν το επιτρέπει ο φόρτος των μαθημάτων σου, για ένα δίωρο, προκειμένου να ανοίγει ο ιερός ναός της πολυτεχνειούπολης κατά τις παρακάτω διαθέσιμες ώρες και ημέρες, που δεν καλύπτονται από τους δύο εθελοντές νεωκόρους, ή άλλους φοιτητές:

Δευτέρα 12:30-16:30
Τρίτη 14:30-16:30
Τετάρτη 12:30-16:30
Πέμπτη 10:30-16:30

Καλό εξάμηνο
Ο Θεός μαζί σας

 

Από την Επιτροπή Μέριμνας του Ιερού Ναού
Τριών Ιεραρχών Πολυτεχνειούπολης

Εάν έχεις τη δυνατότητα και θέλεις να βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια, χαρίζοντας ένα δίωρο από το χρόνο σου, που θα σημαίνει λίγη θαλπωρή και ανακούφιση για τους διερχόμενους φοιτητές, συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου, ημέρες και ώρες που μπορείς και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

Για την καλύτερη ανταπόκρισή μας στην επιθυμία των καθηγητών που απαρτίζουν την Επιτροπή Μέριμνας του Ναού, θα παρακαλούσαμε να υποβάλεις τη δήλωσή σου έως τις 25 Μαρτίου. Εάν υπάρξουν δηλώσεις για τις ίδιες ώρες από περισσότερους από έναν φοιτητές ή φοιτήτριες, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους φοιτούν στις σχολές της Πολυτεχνειούπολης.

 

 

*Μην ξεχάσεις να σημειώσεις ημέρες και ώρες που μπορείς, στις “Παρατηρήσεις”!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.