ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-το αλωνάκι της θυσίας

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση και οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Αθηνών, σας προσκαλούν στην εθνική εορτή:

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – Το αλωνάκι της θυσίας

το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 και ώρα 5.00μ.μ.

και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 και ώρα 5.30μ.μ.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει χορωδία, δημοτικούς χορούς και το θεατρικό έργο που θα παρουσιάσει τις τραγικές ώρες των “Ελεύθερων Πολιορκημένων”. Αίθουσα ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων (Μ. Σπηλαίου 4 και Βαθέος, όπισθεν μετρό ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)

 

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

 • “Τα μάτια μου δεν είδαν τόπον ενδοξότερον από τούτο τ’ αλωνάκι…”, έγραψε ο ποιητής και όχι άδικα! Ποιον δεν ενέπνευσε ο μικρός εκείνος φράχτης που περιφρουρούσε το μεγάλο σε ηρωισμό Μεσολόγγι!!! Έλληνες και ξένοι δάκρυζαν σε κάθε νέα είδηση που λάβαιναν από τους πεινασμένους σωματικά, αλλά χορτάτους ψυχικά, Μεσολογγίτες!!!
  Ευχόμαστε να αποδώσετε με όλη τη μεγαλοπρέπεια που του πρέπει, το έπος του Μεσολογγίου!!! Ειδικά τα πατριωτάκια!!! 😉

 • avatar Μαρία Κονέ

  Η γιορτή ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Στις μέρες μας υπάρχουν καποιοι που θέλουν να διαστρεβλώσουν την ιστορία. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θυμούνται και τιμούν τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ για να είμαστε εμείς σήμερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! Όντως Αιθεροβάμων,το θεατρικό της εξόδου του Μεσολογγίου αποδώθηκε με όλη την μεγαλοπρέπεια που του πρεπει!!! Φοιτητές και μαθητές δεν έπαιζαν απλά τους ρόλους που τους δόθηκαν,αλλά τους ΒΙΩΝΑΝ! Συγχαρητήρια στους μαθητές και φοιτητές που συμμετείχαν στην γιορτή,αλλά και σε όλους όσους κοπίασαν για να μας παρουσιάσουν το συγκινητικό αυτο θεατρικό!!!!

 • avatar Θεοδώρα

  Μπράβο ρε παιδιά!!! Κάθε φορά και καλύτερες γιορτές μας ετοιμάζετε!!! Η συγκίνηση και η αγανάκτηση έφθασαν στο αποκορύφωμά τους! Αιθεροβάμων και όσοι δεν είδατε την υπέροχη αυτή γιορτή φροντίστε να προνηθευτείτε το DVD που θα εκδοθεί… Επίσης, υπάρχουν DVD από τις εορτές των προηγούμενων ετών που ήταν όλες απαράμιλλου μεγαλείου…!
  Και του χρόνου!!!Και μετά από όλα αυτά τα ερεθίσματα έχουμε χρέος απέναντι στην αλήθεια!Ο νοών νοείτω!…

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.