“Να τα πούμε;” στο Άσυλο Ανιάτων

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:00μ.μ. οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα κάνουμε την πρώτη Επίσκεψη Αγάπης μας για φέτος! Πάμε στο Άσυλο Ανιάτων(Καλλιφρονά & Αγίας Ζώνης, Κυψέλη) για να πούμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να μάθουμε τα νέα των γνωστών μας πλέον ανθρώπων, να δώσουμε και να πάρουμε χαρά!

Απαραίτητα εφόδια: τριγωνάκι, κιθάρα, ακορντεόν, κοντραμπάσο, χαμόγελο, αγάπη, διάθεση, όρεξη και ό,τι άλλο έχει κάθε μια μας! (ας προσπαθήσουμε να βρούμε ό,τι από αυτά έχουμε αλλά ακόμα κι αν δεν τα βρούμε θα υπάρχει μεγάλο απόθεμα μπαίνοντας στο Άσυλο!)

Καλή αντάμωση!

Πρόσβαση: Το Άσυλο Ανιάτων προσεγγίζεται με 4λεπτο περπάτημα από τη στάση “Καλλιφρονά”! Σε εκείνη τη στάση σταματούν τα τρόλεϊ 3, 5, 11 και 13 που διασχίζουν την Πανεπιστημίου και κάνουν στάση μπροστά από τα Προπύλαια και το τρόλεϊ 14 που διασχίζει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κάνει στάση και στην έξοδο Λ.Αλεξάνδρας-Πανόρμου στο Μετρό Αμπελοκήπων!

 

Σημείωση: Λόγω αυτής της Επίσκεψης Αγάπης, μόνο για αυτή τη φορά, το τρίτο μάθημα Βυζαντινής Μουσικής μεταφέρεται την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:00μ.μ. στο Οικοτροφείο μας!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar Σαρδανάπαλη
    • μέλος ΧΦΔ •
    20.12.2011 στις 21:07

    Βλέπουμε τόσες και τόσες φωτογραφίες από άλλα τμήματα και περιοχές…
    από εδώ δεν παίζει κάτι;;;

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.