Πρώτη εξόρμηση για φέτος: Παιδαγωγικό Τμήμα!

Η πρώτη Εξόρμηση για τη νέα χρονιά που Εκείνος μας χαρίζει είναι γεγονός! Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 το Π.Τ.Δ.Ε. ( Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) και το Τ.Ε.Α.Π.Η.(Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) περιμένουν εμάς και το Περιοδικό μας στις 10:00π.μ. στην είσοδο του κτιρίου! Ας έχουμε διαβάσει το Περιοδικό του Ιανουαρίου για να μπορούμε να το προσφέρουμε και στους γύρω μας! Και μιας που είναι και το Ιερό Παρεκκλήσιο “Ο Μέγας Βασίλειος” τόσο κοντά, καλό είναι να περάσουμε λίγο νωρίτερα από εκεί για να πάρουμε τις ευλογίες του!

Καλή Αντάμωση!!

Πρόσβαση: Η Σχολή προσεγγίζεται εύκολα τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.