Το μέγα μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών, επ’ ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, σας προσκαλεί στην ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αστερίου Χατζηνικολάου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, στο Παρεκκλήσιο του Συλλόγου “ο Μέγας Βασίλειος”, Μαυρομιχάλη 32, ώρα 7 μ.μ., με θέμα: “Το μέγα μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού“.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης.

Πρόσβαση: Στο Παρεκκλήσιο του Συλλόγου “ο Μέγας Βασίλειος”, μπορείτε να έλθετε εύκολα από το σταθμό μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

4 απαντήσεις

 • avatar Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος
  • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
  17.12.2010 στις 11:12

  Την Κυριακή, λόγω της ομιλίας του π. Αστερίου, δε θα πραγματοποιηθούν οι Κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής των φοιτητών, που κανονικά θα άρχιζαν στις 8μ.μ. Αν κάποιος/α έχει ενημερωθεί και για τους Κύκλους των φοιτητριών, καλό θα ήταν να το μοιραστεί μαζί μας :)

 • avatar Ευεργετημένη

  Στο πρόγραμμά μας, που εκδίδεται κάθε μήνα και αποστέλλεται και με e-mail, δεν υπάρχει ανακοίνωση ότι θα έχουμε κύκλο αυτή την Κυριακή. Είναι συγκεκριμένες, γενικότερα, οι Κυριακές που έχουμε κύκλο και αυτές πάντα αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.

 • avatar Galini

  «Ας γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα όχι με πανηγύρια και γλέντια, αλλά κατά τρόπο θεϊκό. Όχι με κοσμικό φρόνημα αλλά με υπερκόσμιο, ουράνιο. Όχι με τρόπο ανθρώπινο αλλά όπως πρέπει στο Σωτήρα Χριστό. Όχι με την αρρωστημένη και αμαρτωλή φύση μας, αλλά με τη θεραπευμένη από τη μετάνοια και εξομολόγηση ψυχή μας. Όχι με χορούς αμαρτωλούς, με εφάμαρτα θεάματα και ηδυπαθείς μελωδίες… αλλά με τον πόθο των Μάγων, με τη δοξολογητική διάθεση των Ποιμένων και με τον ουράνιο ύμνο των αγγέλων. Να γίνει κοινή η πανήγυρις των ουρανίων και επιγείων δυνάμεων».

  (Ιερός Χρυσόστομος)

 • avatar Rodana

  Μπορεί κάποιος να μεταφέρει τα βασικά σημεία της ομιλίας;

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.