Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα το Άσυλο Ανιάτων

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:00μ.μ. οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα κάνουμε την πρώτη Επίσκεψη Αγάπης για φέτος! Το Άσυλο Ανιάτων (Καλλιφρονά & Αγίας Ζώνης 39, Κυψέλη)  είναι Κοινωφελές Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, μη κερδοσκοπικό, με σκοπό του την περίθαλψη και υποστήριξη ασθενών χρονίως πασχόντων που δεν έχουν δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν και την ανακούφιση των οικογενειών τους. Όπως και (προ)πέρσι, έτσι και φέτος πάμε εκεί για να πούμε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, να δώσουμε και να πάρουμε το δώρο της χαράς!

Θερμή παράκληση όποια μπορεί ας φέρει κάποιο μουσικό όργανο για τη μελωδική συνοδεία των τραγουδιών μας…!

 Καλή αντάμωση!

 

Πρόσβαση: Το Άσυλο Ανιάτων προσεγγίζεται με 5λεπτο περπάτημα από τη στάση “Καλλιφρονά”! Σε εκείνη τη στάση σταματούν τα τρόλεϊ 3, 5, 11 και 13 που διασχίζουν την Πανεπιστημίου και κάνουν στάση μπροστά από τα Προπύλαια και το τρόλεϊ 14 που διασχίζει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κάνει στάση και στην έξοδο Λ. Αλεξάνδρας-Πανόρμου στο Μετρό Αμπελοκήπων!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Δεν βρέθηκαν σχετικές αναρτήσεις!

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.