Από την υποδοχή πρωτοετών…

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στον Μέγα Βασίλειο, μετά από σύντομους κύκλους μελέτης Αγ. Γραφής, υποδεχθήκαμε επισήμως τα νέα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, τους πρωτοετείς φοιτητές. Η αλήθεια είναι ότι είχαν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους, όχι μόνο λόγω του πλήθους τους, αλλά και με τον δυναμισμό τους στα τραγούδια.

Στην απλή μας εκδήλωση παρουσιάσαμε συνοπτικά τι είναι ο νέος χώρος στον οποίο εισήλθαν, δηλαδή η Χ.Φ.Δ., και, κυρίως, ποιοι είναι οι βασικοί τομείς δραστηριοτήτων της: ο τομέας εξορμήσεων – περιοδικού και αγάπης – και ο τομέας internet. Ακολούθησε το video – ανασκόπηση του περασμένου ακαδημαϊκού έτους, με το οποίο πήραν μια πρώτη γεύση από την δράση μας, ενώ ταυτόχρονα θυμηθήκαμε κι εμείς τις ξεχωριστές μας ευκαιρίες.

Στο τέλος είχαμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε προσωπικά με τους πρωτοετείς φοιτητές, να γνωριστούμε μαζί τους και να τους καλωσορίσουμε στην παρέα μας.

Ρ.Κ.
Φοιτητής ΗΜΜΥ

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.