Από τον εκκλησιασμό και την εξόρμηση στον Άγιο Ιωάννη Κυνηγό

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, μία καθόλου αριθμητικά ευκαταφρόνητη ομάδα περίπου εικοσιπέντε (25) φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών επισκέφθηκε τον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού επί της οδού Βουλιαγμένης. Εκεί, συμμετείχαμε στην τέλεση της ευχαριστιακής λατρείας μαζί με ένα πολυπληθές ενοριακό εκκλησίασμα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, μας δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εξόρμηση του περιοδικού “Η Δράση μας” και να το προσφέρουμε στους πολυάριθμους ενορίτες του ναού. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως η ανταπόκριση του εκκλησιάσματος ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να δοθούν περίπου εκατό (100) τεύχη του περιοδικού, του τρέχοντος και του περασμένου μηνός. Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος του ναού, π. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, μας υποδέχθηκε στο πνευματικό κέντρο της ενορίας, όπου μας προσφέρθηκε πλούσιο πρωινό.

Είθε ο Κύριος να μας προσφέρει κι άλλες παρόμοιες ευκαιρίες, να ευλογεί την προσπάθεια και να καρποφορήσει ο λόγος Του στις ψυχές των αναγνωστών του φοιτητικού μας περιοδικού.

 Σ. Ο.
Φοιτητής ΕΚΠΑ

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.