Από τους Χαιρετισμούς στα Μεσόγεια…

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών είχαμε μία ξεχωριστή ευκαιρία. Συμμετείχαμε όλοι μαζί στην ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών της Παναγίας σε ένα απομακρυσμένο από την Αθήνα, όμορφο, βυζαντινό εκκλησάκι, τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Αρτέμιδος στα Μεσόγεια, στην κορυφή ενός λόφου.

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί από το οικοτροφείο και κατευθυνθήκαμε με πούλμαν προς το εκκλησάκι. Μόλις ανεβήκαμε στο λόφο, απολαύσαμε την απέραντη θέα που μας προσφερόταν, και εκτεινόταν από τα ανατολικά προάστια του λεκανοπεδίου, το αεροδρόμιο, μέχρι την απέραντη θάλασσα. Στην συνέχεια προσευχηθήκαμε στην Παναγία τελώντας την ακολουθία των Χαιρετισμών, στην οποία έψαλλε πολύ κατανυκτικά η χορωδία μας. Μετά το τέλος των Χαιρετισμών μάς περίμενε ένα ωραίο κέρασμα, την ώρα που απολαμβάναμε για μία ακόμη φορά την θέα – τα φωτισμένα πλέον Μεσόγεια…

Ρ.Ν.
Φοιτητής ΑΣΟΕΕ

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.