Εορτή λήξης 2013: Τραγούδια και ύμνοι

Κυριακή 26 Μαΐου 2013. Η ημέρα που σήμανε την λήξη των εργασιών της Χριστιανική Φοιτητικής Δράσης Αθηνών μέσα από μια πολύ ωραία εορτή. Το πρόγραμμα της εορτής περιείχε την ανάγνωση ενός πολύ ωραίου κειμένου σχετικού με το σύνθημα της χρονιάς, τις εμπειρίες ενός τελειοφοίτου που αποχαιρετά την Χριστιανική Φοιτητική Δράση, βίντεο με τον απολογισμό της χρονιάς και ανακοίνωση των ημερομηνιών των κατασκηνώσεων φοιτητών και φοιτητριών στο Αθαμάνιο με εικόνες από τις περσινές κατασκηνώσεις, την παρουσίαση του φετινού ενθυμίου, τραγούδια και ύμνους από τις χορωδίες φοιτητών και φοιτητριών και, τέλος, χαιρετισμούς από τους καθηγητές και το κλείσιμο της εορτής από τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Αστέριο Χατζηνικολάου, προϊστάμενο της αδελφότητας θεολόγων “Ο Σωτήρ”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τραγούδια και τους ύμνους όπως τα απέδωσαν οι χορωδίες:

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

  • avatar Ραφαήλ Χρυσανθόπουλος
    • μέλος ΧΦΔ Αθηνών •
    3.06.2013 στις 13:00

    Μια επισήμανση για τους γνωρίζοντες Βυζαντινή μουσική: η χορωδία δεν έκανε όλα τα ισοκρατήματα που σημειώνονται πάνω στις παρτιτούρες, αλλά τα προσάρμοσε στις δικές της απαιτήσεις και τα δικά της δεδομένα.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.