Ας θυμηθούμε τι ζήσαμε τόσα χρόνια…

Φέτος η Χριστιανική Φοιτητική Δράση γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή της το 1960 και το κλίμα είναι εορταστικό σε όλες τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται, με κορύφωση τις διάφορες πραγματοποιημένες ή επικείμενες εκδηλώσεις.

Σκεφθήκαμε πώς και ο ιστοχώρος μας μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το κλίμα, προκαλώντας μας να θυμηθούμε τι ζήσαμε τόσα χρόνια… Εκδρομές, γιορτές, εξορμήσεις, ξεχωριστές εκδηλώσεις, μικρά και μεγάλα γεγονότα που θα θέλαμε να φέρνουμε στη μνήμη μας συχνά…

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μερικές αναρτήσεις με υλικό από εκδηλώσεις περασμένων ετών, που λείπουν από τις σελίδες του ιστοχώρου, και για άλλα αφιερώματα στη μνήμη των 50 χρόνων της Χ.Φ.Δ.!

Μπορείτε όμως να συμμετάσχετε κι εσείς! Αν είστε παλιό μέλος της “Δράσης” και έχετε στη διάθεσή σας σχετικό υλικό, μπορείτε να μας το στείλετε για δημοσίευση και εμπλουτισμό του διαδικτυακού μας αρχείου! Μαζέψτε φωτογραφίες, προσκλήσεις, κείμενα, δώστε μας μια περιγραφή του περιεχομένου και στείλτε τά μας! Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας!

Για αποστολή υλικού, αλλά και κάθε είδους επικοινωνία με τον ιστοχώρο, συμβουλευτείτε τη σχετική σελίδα επικοινωνίας.

Και το τονίζουμε ξανά: Ενημερωθείτε και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε, νέα, παλιά και… πολύ παλιά μέλη της “Δράσης” σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις των κατά τόπους παραρτημάτων. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Θα ωφεληθούμε πολύ όλοι μας από αυτό το συναπάντημα!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Δεν βρέθηκαν σχετικές αναρτήσεις!

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.