Εγγραφές μελών, σχολιασμός άρθρων & άλλα!…

2
620
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Η νέα έκδοση του ιστοχώρου μας βρίσκεται online πάνω από ένα μήνα πια και είμαστε χαρούμενοι που λειτούργησε στα πρώτα της βήματα πολύ καλά, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Επιστρέφουμε με μια ακόμα ανακοίνωση από τη διαχείριση, για να αναθεωρήσουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά που είχαμε καταδείξει αρχικά και να παρουσιάσουμε κάποια που εισήχθησαν στην πορεία.

Κατηγορίες

Ασφαλώς το μεγαλύτερο όγκο της ύλης μας αποτελούν τα κείμενα, τα οποία έχουν μοιραστεί σε 12 αυτή την ώρα κατηγορίες. Κάποιες εμπλουτίζονται συχνότερα, κάποιες αραιότερα. Επίσης δημοσιεύονται ανακοινώσεις για εκδηλώσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα σε κάποιο από τα παραρτήματά μας. Την κίνηση των δραστηριοτήτων μας μπορείτε να παρακολουθείτε για τα παραρτήματα Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πατρών από τις σχετικές ροές RSS rss στην πλευρική στήλη ή τις αντίστοιχες σελίδες των παραρτημάτων. Κάθε παράρτημα ενημερώνει ξεχωριστά την ατζέντα του, οπότε η πληρότητα και εγκυρότητά της εξαρτάται από αυτό.folder_image

multimediaΕπειδή όμως δεν είναι όλοι… λάτρεις της ανάγνωσης, υπάρχει ξεχωριστή μεγάλη κατηγορία με πολυμέσα. Σε αυτή θα βρείτε πρώτα ποικίλες φωτογραφίες και σύντομα video από δραστηριότητές μας. Ακόμη, διατίθενται ήδη — και υπολογίζουμε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε — κάποιες από τις ομιλίες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των μηνιαίων Ομιλίεςδραστηριοτήτων μας σε μεταφορτώσιμη μορφή αρχείου ήχου mp3. Επίσης, προσφέρεται η ακρόαση μερικών μουσικών άλμπουμ, τα οποία έχουν παραχθεί από τους μαθητικούς και φοιτητικούς τομείς του Συλλόγου μας. Σύντομα θα προστεθούν περισσότερα από τα ήδη διαθέσιμα.

rss-fullΜην ξεχνάτε ότι ο ιστοχώρος υποστηρίζει εκτεταμένη ροή RSS, τόσο για τη δημοσίευση νέων άρθρων, όσο και για νέες απαντήσεις σε άρθρα, αλλά και σε κάθε άρθρο ξεχωριστά. Παρόμοιοι πίνακες υπάρχουν στο κάτω άκρο κάθε ιστοσελίδας στον ιστοχώρο.

Αυτά από μας. Περιμένουμε όμως κάτι κι από σας!

Εδώ και μερικές μέρες δόθηκε η δυνατότητα στους αναγνώστες του ιστοχώρου μας να αφήνουν ένα σύντομο σχόλιο κάτω από το άρθρο που διάβασαν. Αυτό ΔΕΝ θα λειτουργήσει σαν forum. Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε από την αρχή οποιαδήποτε περίπτωση άστοχων και ακατάλληλων απαντήσεων τέθηκαν ορισμένοι (μάλλον αυτονόητοι) όροι, τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν στη φόρμα υποβολής σχολίου.

Σχολιασμός & Εγγραφές

Πέραν τούτου, οι επισκέπτες του ιστοχώρου μπορούν πια να κάνουν την εγγραφή τους ως μέλη του ιστοχώρου, επισημοποιώντας κατά κάποιον τρόπο την σχέση τους με αυτόν. Αυτό συνεπάγεται παράλληλα αμεσότερη υποβολή απαντήσεων και περισσότερα δικαιώματα, τα οποία μένει να ανακαλύψουν μετά την εγγραφή τους και τα οποία θα εμπλουτίζονται με τον καιρό. Με την εγγραφή και σύνδεση του μέλους εμφανίζεται μενού από το οποίο μπορεί να διαχειριστεί το προφίλ και τις δυνατότητές του. Για να ξεχωρίζετε μάλιστα από τους άλλους, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την χρήση ενός avatar που είτε θα αντιστοιχεί στο e-mail που δηλώνετε [και το οποίο είναι αόρατο – οδηγίες γι’ αυτό θα βρείτε εδώ] είτε θα ισχύει τοπικά για τον ιστοχώρο μας, οπότε το ορίζετε από το προφίλ σας.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη διαχείριση για παρατηρήσεις, σχόλια, απορίες και προβλήματα που τυχόν συναντήσετε σε οποιοδήποτε επίπεδο χρήσης του ιστοχώρου.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Χαίρετε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες παγκόσμιων avatar (πχ. gravatar.com) διατίθεται πια η δυνατότητα προσθήκης τοπικών avatar που ισχύουν μόνο για τον ιστοχώρο μας. Τα avatar στην παρούσα μορφή εμφανίζονται μόνο στο σχολιασμό δημοσιεύσεων δίπλα στο ψευδώνυμο. Επισκεφθείτε το προφίλ σας για να κάνετε τις αλλαγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ