Καλή και καρποφόρα χρονιά!

Βρισκόμενοι πια στα μέσα Οκτωβρίου, μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Ευχόμαστε το “καλώς ορίσατε” στους πρωτοετείς φοιτητές και “καλή δύναμη” σε όλους μας, ώστε και αυτή η ακαδημαϊκή χρονιά να είναι γόνιμη, τόσο στα πλαίσια των σπουδών μας, όσο και στις ιεραποστολικές μας δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία της υπηρεσίας υποβολής απαντήσεων στα άρθρα του ιστοχώρου, κάτι που έλειψε από πολλούς τους προηγούμενους μήνες και ανυπομονούσαν να δουν ξανά σε λειτουργία. Με την ευκαιρία αυτή παρακαλούμε όλους τους χρήστες του ιστοχώρου να ενημερωθούν άμεσα για τους νέους “Όρους χρήσης & συμμετοχής“, οι οποίοι έχουν τεθεί σε ισχύ.

Καλή και καρποφόρα χρονιά!

Και μάλιστα δεν είναι μια κοινή χρονιά για μας… Πρόκειται για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης. Ήδη ετοιμάζονται εκδηλώσεις από όλα τα παραρτήματα. Μείνετε ενημερωμένοι με τις ανακοινώσεις μας!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Δεν βρέθηκαν σχετικές αναρτήσεις!

2 απαντήσεις

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.