Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

Αγαπητοί επισκέπτες και χρήστες του ιστοχώρου,

Καθώς οι εξεταστικές περίοδοι των περισσότερων έχουν τελειώσει ή πλησιάζουν στο τέλος τους και η φοιτητική καθημερινότητα δίνει τη θέση της στις θερινές διακοπές, θέλουμε να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή αξιοποίηση του χρόνου αυτού! Ειδικά για το τελευταίο σίγουρα προσφέρονται οι θερινές κατασκηνώσεις μας!

Ταυτόχρονα σας ανακοινώνουμε ότι για το διάστημα των επόμενων μηνών θα ανασταλεί η δυνατότητα υποβολής απαντήσεων στα άρθρα και η εγγραφή νέων μελών. Αν προκύψει ανάγκη επικοινωνίας με τη διαχείριση, αυτή μπορεί αναλόγως να εξελιχθεί αργά. Σας καλούμε όμως να συνεχίσετε να ελέγχετε τον ιστοχώρο όσο συχνά θέλετε και μπορείτε, για να ενημερώνεστε για τυχόν ανακοινώσεις από τα παραρτήματα και φυσικά για μελέτη των εκατοντάδων άρθρων του, τα οποία θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται και κατά τη διάρκεια των διακοπών, έστω και με μειωμένη συχνότητα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Δεν βρέθηκαν σχετικές αναρτήσεις!

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.