Γενική Εαρινή Συνέλευση 2010

Την Τρίτη 25 Μαΐου 2010

θα πραγματοποιηθεί η Γενική Εαρινή Συνέλευση των φοιτητών-μελών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης, στην οποία θα γίνει ο απολογισμός της ακαδημαϊκής χρονιάς, η αξιολόγηση των πεπραγμένων, καθώς και συζήτηση πάνω στις παρατηρήσεις και τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν.

Η φετινή Γενική Εαρινή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις Καλύβες Χαλκιδικής, όπου θα μεταβούμε με ιδιωτικά οχήματα. Η αναχώρηση θα γίνει από το εντευκτήριο στις 16:30.

Βοήθησε κι εσύ με την παρουσία σου και τη συμμετοχή σου για μια καρποφόρα συνέλευση.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

 • avatar Ταξιδιώτης
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  24.05.2010 στις 11:09

  τυχεροι οσοι παρευρεθουν στην εκδηλωση

 • avatar friedlich

  Νομίζω ήταν μια από τις καλές παρόμοιες εκδηλώσεις. Για όλους τους Τομείς της Χ.Φ.Δ. υπήρχε και πλούσιος απολογισμός και αρκετές παρατηρήσεις και προτάσεις για την επόμενη χρονιά και η συμμετοχή ήταν μάλλον ικανοποιητική.

 • avatar Χ.Φ.Δ. Θεσ/νίκης

  Όπως θυμίσαμε και στη συνέλευση, τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης μπορείτε κάθε στιγμή να υποβάλετε τις παρατηρήσεις και προτάσεις σας και μέσα από την αντίστοιχη φόρμα: http://www.xfd.gr/thessaloniki/protaseis και μάλιστα για τον Τομέα Διαδικτύου που δεν είχατε την ευκαιρία να αξιολογήσετε εγγράφως στη Συνέλευση.

  Τις επόμενες μέρες ίσως δημιουργήσουμε και ηλεκτρονική δημοσκόπηση με σχετικό ερωτηματολόγιο.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.