Διάλεξη: «Έχει η μετάνοια καρπούς;»

Την Τρίτη, 10 Μαρτίου και ώρα 20:15 θα λάβει χώρα στην αίθουσα του εντευκτηρίου μας, Αλ. Σβώλου 42, διάλεξη με θέμα “Έχει η μετάνοια καρπούς;”. Ομιλητής ο π. Αστέριος Καραπατάκης.

Έχει η μετάνοια καρπούς;

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

  • avatar VASILIOS KAPPOS

    Έχει καρπούς. Έχει μόνο καρπούς. Είναι υγεία, είναι ζωή. Και έχει αποδειχθεί, έχει φανεί στην ψυχή καθενός από εμάς, πολλές φορές.

  • avatar ΣΕΡΑΦΕΙΜ

    Σας παρακαλώ θερμά μπορείτε να με ενημερώσετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευθώ τις διαλέξεις των ομιλητών σας που τόσο εποικοδομητικά αναπτύσσουν τις αλήθειες του Ευαγγελίου και της σωτηρίας μας.Ο Θεός να ευλογεί το έργο σας. Καλό και ευλογημένο Πάσχα.

    • Έχουμε ήδη διαθέσει ορισμένες διαλέξεις. Παρόλ’ αυτά δεν είναι στην παρούσα φάση στις προτεραιότητές μας η διάθεση σε σταθερή βάση των ομιλιών μέσω διαδικτύου (για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και τεχνικοί περιορισμοί). Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα παραρτήματα της Χ.Φ.Δ. πιθανώς να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν εκεί.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.