Εορταστική εκδήλωση τριών Ιεραρχών 2009

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών σε προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε προς τιμήν των καθηγητών μας την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ..

Η Συντονιστική Επιτροπή Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών

Τρεις Ιεράρχες

Πρόκειται για μία από τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις στο χώρο του Πανεπιστημίου μας, με μεγάλη προσέλευση από καθηγητές και φοιτητές. Είναι μια εκδήλωση ευγνωμοσύνης προς τους καθηγητές με γνήσιο παιδευτικό ενδιαφέρον για όλους εμάς τους νεότερους, γι’ αυτό και πετυχαίνει να μιλά κατευθείαν στις καρδιές και των δύο πλευρών.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

2 απαντήσεις

  • avatar Χ.Φ.Δ. Θεσ/νίκης

    Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εδώ και χρόνια εκδήλωση. Με την παρουσία του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, του πρυτάνεως του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστασίου Μάνθου, πλήθους καθηγητών και φοιτητών, παρουσιάστηκε ένα ευχάριστο πρόγραμμα που φαντάζομαι μας άφησε όλους ικανοποιημένους.

    Εκτός απροόπτου θα δημοσιεύσουμε σύντομα οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση.

  • avatar Χ.Φ.Δ. Θεσ/νίκης

    Ιδού λοιπόν το οπτικοακουστικό υλικό που λέγαμε…

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.