Επίσκεψη αγάπης στο Κέντρο Απεξάρτησης Καρτερών

Την Τρίτη 29 Μαρτίου ο Τομέας Αγάπης των φοιτητών της Χ.Φ.Δ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη αγάπης στους αδελφούς μας, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη των ναρκωτικών στο Κέντρο Απεξάρτησης στις Καρτερές.

Αναχώρηση στις 15:45 από το εντευκτήριό μας (Αλεξάνδρου Σβώλου 42)

Σημείωση: Η είσοδος στο Κέντρο επιτρέπεται σε περιορισμένο αριθμό προσώπων. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μόνο με την αυτοπρόσωπη παρουσία σας στο εντευκτήριό μας.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

1 απάντηση

 • avatar Γεώργιος Φ. Κ.
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  29.03.2011 στις 22:17

  Από τις πιο ωφέλιμες ευκαιρίες του μήνα. Η συναναστροφή με τους αδελφούς ήταν θαυμάσια. Συναντήσαμε ανθρώπους που είχαν μια μέρα εκεί κι άλλους που είχαν 8,5 μήνες. Ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις στους δεύτερους πόσο είχαν δουλέψει στον εαυτό τους, για να αρνηθούν το πάθος τους.

  Διακρίναμε μια πικρία για το κράτος που τους έχει εγκαταλείψει, που δε θέλει να πολεμήσει την κατάρα των ναρκωτικών, αλλά και μια ασίγαστη όρεξη για ζωή. Μια αβεβαιότητα για το αύριο στην οικονομικά μετέωρη Ελλάδα, αλλά και τη βαθιά αυτοκυριαρχία που είχαν αποκτήσει.

  Μακάρι κι εμείς να είμαστε το ίδιο αποφασισμένοι για τη λευτεριά από τα δικά μας πάθη.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.