Λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Δημητρίου 2009

Για την εορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω λατρευτικές εκδηλώσεις από τη Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης:

  • Την Κυριακή 25.10.2009, παραμονή της εορτής, το απόγευμα δεν θα γίνουν οι κύκλοι μελέτης Αγ. Γραφής. Αντί αυτού θα συμμετάσχουμε στον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου.
  • Τη Δευτέρα 26.10.2009 στις 07:30 συνεκκλησιασμός στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγ. Δημητρίου του οικοτροφείου μας (25ης Μαρτίου 116 και Πλαταιών)
  • Το ίδιο πρωί στις 11:15 θα ακολουθήσει παράκληση στον Άγ. Δημήτριο για τους φοιτητές στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του εντευκτηρίου μας στην Αλ. Σβώλου 42.
  • Την Κυριακή 1.11.2009 στις 19:15 πριν τους κύκλους μελέτης Αγ. Γραφής πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας προς τιμή του Αγ. Δημητρίου για τους φοιτητές στο παρεκκλήσι του εντευκτηρίου μας στην Αλ. Σβώλου 42.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών στον ιερό ναό του Πολιούχου.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.