Μεγάλη Εβδομάδα στην Αθήνα

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

3 απαντήσεις

 • avatar Αναζητητής
  • μέλος ΧΦΔ Πατρών •
  23.02.2012 στις 22:25

  πρωτότυπη εκδρομή πάντως..
  εδώ που τα λέμε δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να καίγεται κ εμεις να κάνουμε ξεγνοιαστες εκδρομές σε νησάκι!
  να σημειώσω ότι και η Χ.Φ.Δ. Πατρών θα πραγματοποιήσει την ίδια εκδρομή!

  • avatar Οικο(νομο)λόγος
   • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
   25.02.2012 στις 00:38

   Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου!Τι εννοείς “όλη η Ελλάδα καίγεται”;Έστω εννοείς τη δύσκολη οικονομική και όχι μόνο κατάσταση που διέρχεται η πατρίδα μας…Δηλαδή τι σημαίνει αυτό;Πρέπει όλοι,μικροί μεγάλοι να σταματήσουμε τη ζωή μας,να κλειστούμε στα σπίτια μας,να κλαίμε τη μοίρα μας και να περιμένουμε το τέλος;;;
   Μήπως θα ήταν ωφελιμότερο εάν συνεχίζαμε πιο δυναμικά και πιο ΔΡΑΣτΉρια τη ζωή μας(ιεραποστολική πρωτίστως);Μήπως να θυμόμασταν και το φετινό σύνθημα της Χ.Φ.Δράσης:“Ἠλπίκαμεν ἐπί Θεῷ ζῶντι”;;;
   Όπως και να έχει δεν θεωρώ γόνιμη και ουσιαστική μια συζήτηση για την αναγκαιότητα των εκδρομών.Κατά τη γνώμη μου,λόγω της δύσκολης συγκυρίας,οι εκδρομές μας μπορούν να περιοριστούν στο εσωτερικό της χώρας και να υπάρξει μια εκλογίκευση του κόστους.

   • Η παρούσα ανάρτηση αφορά ανακοίνωση για συγκεκριμένη εκδήλωση παραρτήματος της Χ.Φ.Δ. Παρακαλούμε, οποιαδήποτε θεωρητική συζήτηση για οικονομική κρίση, αναγκαιότητα εκδρομών κλπ. να μην γίνει εδώ.
    Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας ώστε το θέμα να μην εκτραπεί.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.