Ξεκινάμε χριστιανικά

Φίλε πρωτοετή,

σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με φρενὠδεις ρυθμούς και που η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο τίθεται εν αμφιβόλω,

σε καλούμε να συμπορευθούμε μαζί με Αυτόν που είναι πάντοτε ο ίδιος, χθες και σήμερα και στους αιώνες, μαζί με το Χριστό, που δε θα μας προδώσει ποτέ. Μόνο Αυτός αποτελεί την Αλήθεια και λύση των προβλημάτων μας. Μόνο Αυτός αποτελεί το στόχο μας και τη Ζωή μας.

Όλοι μαζί, στη Χριστιανική Φοιτητική Δράση, αγωνιζόμαστε να μορφωθούμε κατά Χριστό, να γνωρίσουμε το θέλημά Του και να βιώσουμε τη ζωή μαζί Του.

Είσαι;

Μάθε για τις δραστηριότητές μας, διάβασε εμπειρίες παλαιότερων μελών, ρίξε μια ματιά στην ποικιλία των εκδηλώσεών μας και μη διστάσεις:

Σε περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ για να κάνουμε μαζί μια νέα, ανεπανάληπτη, φοιτητική αρχή. Καλή φοιτητική ζωή.

Υποδοχή πρωτοετών 2011

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

2 απαντήσεις

 • avatar Γεώργιος
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  15.11.2011 στις 01:56

  “Ήρθα στη Δράση και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ ωραία, είναι… η Μύκονος των Χριστιανών” (ακούστηκε από πρωτοετή φοιτητή στην Υποδοχή Πρωτοετών)!

  • avatar Stavros

   Αρχικά, συγχαρητήρια σε όποιον είχε την ιδέα -αν πρόκειται για πρώτη φορά- να βάλει την αφίσα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Έπειτα θα ήθελα να ρωτήσω πώς πήγε η έναρξη; Ήρθε κάποιος τελείως καινούριος;

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.