Πρώτη εξόρμηση για το 2011!

11
531
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Πέμπτη 24-2-2011 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ιεραποστολική

εξόρμηση στους συμφοιτητές μας του ΠΑ.ΜΑΚ.

Η συνάντηση θα γίνει  στην κεντρική είσοδο του κτιρίου επί της

Εγνατίας οδού στις 9.40 πμ.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα κάπου ένα σύνθημα: “Ο Θεός παντού”. Καλή αρχή, παιδιά. Παντού με το βίωμα, τη συμπεριφορά και την ομολογία σας να φανερώνετε το Θεό εν μέσωι γενεάς σκολιάς και διεστραμμένης. Ειλικρινά, όταν ένας άθεος βλέπει έναν πιστό Χριστιανό που φέρεται με αγάπη, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επειδή ο Χριστιανός “ανακρίνεται υπό ουδενός”.

  2. Τι έγινε πώς πήγε; Να φανταστώ άριστα αποτελέσματα μέσα σε μια περίοδο που ο Χριστός μας καλεί όλο και πιο πολύ κοντά Του;

  3. Πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του Θεού η πρώτη εξόρμηση για το 2011!Τα αποτελέσματά για μια τόσο κρύα ημέρα ήταν ικανοποιητικότατα, συναντήσαμε πολλούς συμφοιτητές μας, τους συστηθήκαμε ως Χριστιανική Φοιτητική Δράση και επισκεφτήκαμε όσο το δυνατόν περισσότερους καθηγητές μας, για να τους προμηθεύσουμε το περιοδικό μας! Η εξόρμηση έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Παιδαγωγικό και στους καθηγητές της Πολυτεχνικής σχολής. Αυτό που μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα ήταν η μεγάλη προσέλευση των μελών του τομέα, δεν είμαι σίγουρη για τον ακριβή αριθμό των ατόμων αλλά ήταν πάνω από 30,αν ξέρει κάποιος σίγουρα, ας μας ενημερώσει! Καλή ιεραποστολική χρονιά εύχομαι!

    • Στην εξόρμηση, για να σου λυθεί η απορία, συμμετείχαν 34 άτομα, αν και δεν έχει σημασία ο αριθμός. Πάντως, στη μεγάλη συμμετοχή συνέδραμε και το γεγονός ότι στα ΑΤΕΙ δε γινόντουσαν μαθήματα οπότε ενισχυθήκαμε σημαντικά απ’ τους φοιτητές της Σίνδου.

      Αύριο σειρά έχει η Σ.Θ.Ε. Μακάρι να δώσουμε το δυνατό παρών και εκεί. Και όταν μιλάμε για δυνατή παρουσία δεν εννοούμε απαραίτητα μεγάλο αριθμό, αλλά κυρίως οι συμμετέχοντες να εμφορούνται από ζήλο, μεράκι και ενθουσιασμό! Όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις με τη ψυχή σου αφενός γίνεται αντιληπτό σ’ όλους, αφετέρου μεταλαμπαδεύεται σ’ όλους.

      Υ.Γ. Στην τελευταία εξόρμηση αποδείχτηκε ότι το α’ τμήμα έχει μεγαλύτερη έφεση, ευελιξία και αποτελεσματικότητα στους «Παυλίδιους» καθηγητές, οπότε να προτιμάται στο εξής 😉

      • Αν η αποτελεσματικότητα μεταφράζεται με ένα καλημέρα-ορίστε-χαίρεται, τότε χαιρόμαστε που το β’ τμήμα είναι πιο “ευγενικό”, πιο προσιτό στους καθηγητές μας! 😉

      • Συγχαρητήρια για την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σας εξόρμηση για τη νέα χρονιά! Μακάρι οι επόμενες να είναι ακόμη καλύτερες… ιεραποστολικά πάντα!
        Να πούμε στο σημείο αυτό κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο α’ τμήμα που αν δε παινέψει το σπίτι του θα πέσει να το πλακώσει, μιας και κατά τα λεγόμενα του Ζωτικού, μόνο, χρίζει προτίμησης!
        Προσπαθώ ώρα τώρα να φανταστώ… Συννεφιά, κρύο, μισοαναμμένα καλοριφέρ στα αμφιθέατρα και μια ομάδα νεαρών, ανοίγει τις πόρτες και παρουσιάζει τη “Δράση Μας”!…
        Όχι, όχι… δε θέλω να φαντάζομαι!!! 😉

  4. ..Οκ!!!Τότε στους καθηγητές να πηγαίνει μόνο το α’ τμήμα..το β’να αποσυρθεί από αυτήν την ιδιότητα!!;);)

    Ωστόσο,λυπάμα που θα το πω,αλλά μερικές φορές γίνεται ακριβώς το αντίθετο.
    Σε αυτήν την εξόρμηση,έπαιξε μεγάλο ρόλο(για την κινητικότητα που υπήρχε) το γεγονός ό,τι υπήρχαν παιδιά(και από το α’ αλλά και από το β’ τμήμα) που γενικά δεν έρχονται συχνά στις εξορμήσεις.Αυτοί,έχουν ακόμα την χαρά και τον ενθουσιασμό για την ίδια την πράξη χωρίς να έχουν κυριαχθεί από άλλα συναισθήματα..

  5. Εύχομαι Ουρανέ απλά να αστειεύεσαι!!!:-)Τόσο το α’ όσο και το β’ τμήμα συμμετέχουν ενεργά και δεν είναι καθόλου λογικό να αποσυρθεί το ένα από τα δύο τμήματα. Η επιτυχία κάθε εξόρμησης είναι αποτέλεσμα αμφότερων των πλευρών…Τώρα όσον αφορά τα συναισθήματα μας πρέπει να ξέρεις (και να μη σου περνάει ΚΑΜΙΑ αντίθετη ιδέα από το μυαλό)ότι παραμένουν αμετάβλητα και σταθερά και το ίδιο σθεναρά όσο και της πρώτης φοράς!!!Αν, όμως, τα δικά σου συναισθήματα έχουν αλλοιωθεί τότε “μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια”…Εξάλλου, έχω την αίσθηση ότι αυτών που τα συναισθήματα έχουν μεταβληθεί,γρήγορα εγκατέλειψαν τη “δραστηριότητα”, γιατί πολύ απλά αν δε νοιώθεις δεν μπορείς και να προσφέρεις!!!Αν και θεωρώ ότι ελάχιστοι είναι αυτοί των οποίων τα συναισθήματα άλλαξαν καθώς είναι τόσο δυνατή η Χάρις που επέρχεται σε αυτούς που αγωνίζονται για τη διάδοση του Ονόματός Του…

  6. Μεταξύ μας γνωρίζουμε, όπως μας ενημερώσατε, ότι τα παραπάνω πειράγματα προέκυψαν από ένα αστείο περιστατικό στην τελευταία εξόρμηση, όμως η συζήτηση διαβάζεται τελείως διαφορετικά από όσους δεν γνωρίζουν! Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί… 🙂

  7. ..Για την απόσυρση του β’ τμήματος φυσικά και αστειευόμουνα!!
    Όσο για το άλλο,να επισυμάνω εξ αρχής πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν(προς Θεού).Απλά,μου έκανε πολύ εντύπωση ο ζήλος τους..να τους βλέπεις να τρέχουν πάνω-κάτω,να ψάχνουν για αμφιθέατρα,να μην ”γκρινιάζουν” για την αναμονή κτλ..(και δεν εννοώ κάτι για τους παλαιότερους!!).

    Κοίτα,καμιά φορά,παρασυρνόμαστε από τον ενθουσιασμό μας(ψέματα;;),δεν είναι και λίγο αυτό που κάνουμε..ξεχνάμε(νομίζω,κατα την ταπεινή μου άποψη)πως όλα γίνονται προς Δόξα Θεού.(αυτό εννοούσα λέγοντας πως έχουν αλοιωθεί)..και μην ξεχνάς πως δεν είναι πάντα στο χέρι μας..ο πονηρός μας πολεμάει συνέχεια..ιδίως εκείνη την ώρα!!

    ”Αν, όμως, τα δικά σου συναισθήματα έχουν αλλοιωθεί τότε «μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια»”..δεν ήταν η πρόθεση μου να τους βάλω όλους στο ίδιο σακί..ούτε και να κρίνω κανέναν(ποιός είμαι άλλωστε εγώ;;)..να με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα..έφερα ως παράδειγμα τον εαυτό μου..
    Να εύχεσαι..

  8. Συγγνώμη για την παρερμηνεία των λόγων σου. Πραγματικά, ήμουν αυθόρμητη, απόλυτη και επικριτική! Και πάλι συγγνώμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ