Εορτή Λήξης 2010: Βιντεοπροβολές

Οι παρακάτω βιντεοπαρουσιάσεις προβλήθηκαν στην Πανηγυρική Γιορτή Λήξης της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου 2010.

Βιντεοπαρουσίαση της εκδρομής των φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο του 2010.

Απολογισμός δραστηριοτήτων των φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10.

Απολογισμός δραστηριοτήτων των φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

7 απαντήσεις

 • avatar Ζείδωρος

  Για όσους ενεπλάκησαν στη δημιουργία των βίντεο ήταν εντυπωσιακή η πληθύς των πειρασμών, οι οποίοι κορυφώθηκαν την τελευταία βδομάδα, καθιστάμενοι πραγματικά υπέρ δύναμιν. Γι’ αυτό το λόγο και αποτυπώθηκαν στις προβολές δημιουργώντας κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία είναι εμφανή.

  Παρά τους πειρασμούς, ωστόσο, οι προβολές άρεσαν πραγματικά και κατάφεραν να μας ταξιδέψουν. Ας δοξάσουμε το Θεό.

 • avatar KYRIAKOS

  Μετα,λοιπον,απο την ωραιοτερη,ισως, γιορτή λήξης των τελευταιων ετών ειμαστε ολοι ετοιμοι για την ωραιοτερη κατασκηνωτικη περιοδο!!!!
  Απο 15 Ιουλιου θα ειμαστε οοοοοολοι με αρκετες εκπληξεις!!!!…
  😉

 • avatar Ζωτικός
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  1.06.2010 στις 15:52

  Ιδού η απάντηση σε όσους επικρίνουν απερίσκεπτα το έργο της «Δράσης» και σ’ όσους επιλέγουν να κρατήσουν μία «απόσταση ασφαλείας». Δεν χρειάζεται να αναλωθούν σε κοπιώδη ψαξίματα και εξονυχιστικές έρευνες… Απλά να κάνουν ένα ανώδυνο κλικ στις video-παρουσιάσεις- απολογισμούς μας, οι οποίοι μεταφέρουν με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα το κλίμα που επικρατεί στη ΧΦΔ. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί κανείς να περιηγηθεί στις δραστηριότητες της χρονιάς, να μοιραστεί τις χαρές μας, να ψηλαφίσει τον κόσμο μας!

  Υ.Γ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που εργάστηκαν με πολύ μεράκι για να μας προσφέρουν αυτό το άρτιο αισθητικά και άψογο τεχνικά αποτέλεσμα!

 • avatar Αναζητητής

  μπραβο παιδια..πολυ ωραία..και πνευματικα και χαρούμενα τα βιντεάκια..

 • avatar ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

  Μπράβο σας παιδιά! Πολύ όμορφες κι ευλογημένες ήταν όλες σας οι δραστηριότητες! Είθε και του χρόνου να σας αξιώσει ο Θεός να ζήσετε το ίδιο όμορφα κι ευλογημένα και να “ενισχύσετε” με πολλές πολύχρωμες ψηφίδες ακόμη, το όμορφο ψηφιδωτό της ψυχής σας…!

 • avatar Ζείδωρος

  Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζονται κάποιες εικόνες από πορείες, κάποια αναρχικά συνθήματα και μετά ένα πρωτοσέλιδο για το τραγικό συμβάν της 5ης Μαΐου. Νομίζω ότι πρέπει να καταστεί σαφές ότι η αφηγήτρια δεν αναφέρεται στις λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά σε συγκεκριμένα γκρουπούσκουλα, τα οποία με την ιδεοληπτική τους τυφλότητα καταλήγουν αφενός να δρουν αντίθετα με τη χριστιανική πίστη και αφετέρου να προβοκάρουν τους λαϊκούς αγώνες. Σ’ αυτές τις συλλογικότητες πρέπει να αντιστεκόμαστε.

  Αντίθετα δεν αποδοκιμάζεται η συμμετοχή μας γενικά σε κάποια αντιστασιακή πράξη απέναντι στις αντεθνικές επιβουλές, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που η χώρα κυβερνάται από το εβραιοκίνητο ΔΝΤ και τους εγκαθέτους του.

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.