“Ησθένησα, και επεσκέψασθέ με”

«ἡσθένησα, και ἐπεσκέψασθὲ με». Ο λόγος αυτός του Κυρίου ήταν το σύνθημα μας στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης σε δύο κεντρικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Η προσέλευση των μελών της Χ.Φ.Δ. Θεσσαλονίκης, παλαιών και μη, ήταν φέτος εντυπωσιακή! Αφού συναντηθήκαμε στην είσοδο του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» και μετά από μια σύντομη ενημέρωση, πλημμυρίσαμε τους διαδρόμους του νοσοκομείου με χριστουγεννιάτικους ψαλμούς και κάλαντα. Η ανταπόκριση των ασθενών και των συνοδών τους, καθώς επίσης και του προσωπικού του νοσοκομείου ήταν θετική καθώς δεν περίμεναν επισκέπτες τέτοια μέρα! Επόμενος σταθμός μας, το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος». Και εκεί, οι λίγοι ασθενείς μάς υποδέχτηκαν με χαμόγελα και ενθουσιασμό και μας αποχαιρέτισαν με πλούσιες ευχές.

Μετά το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», η χριστουγεννιάτικη εξόρμησή μας έφτασε στο τέλος της. Εμείς συνοδευόμενοι από πολλές ευχές και ευλογίες πήραμε το δρόμο του γυρισμού, ενώ όλους μάς απασχολούσε ένα ερώτημα: «Τελικά  άξιζε να έρθουμε στην εξόρμηση ή ο κόπος μας πήγε χαμένος;»

Στο ερώτημα αυτό μάς απαντάει ο ίδιος ο Κύριος:

«ἐφ΄ὅσον ἐποιήσατε ἐνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε»

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.