[50 χρόνια ΧΦΔ – Θεσ/νίκη] Τα βίντεο-παρουσιάσεις της κεντρικής εκδήλωσης

Τα παρακάτω βίντεο προορίζονταν για παρουσίαση στην κεντρική εκδήλωση στο Α.Π.Θ. (28.11.2010). Το πρώτο κάνει μια αναδρομή στις κατασκηνώσεις ενώ το δεύτερο στις εκδρομές που έχουμε ζήσει με την Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς το πρώτο δεν παρουσιάστηκε τελικά στη γιορτή λόγω χρόνου. Σας καλούμε να το παρακολουθήσετε από εδώ, για να συμπληρωθεί κατά κάποιο τρόπο η εμπειρία σας από την εκδήλωση!

* * *

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

4 απαντήσεις

 • avatar Ζωτικός
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  3.12.2010 στις 13:47

  Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι η βιντεο-παρουσίαση για τις κατασκηνώσεις δεν προβλήθηκε στην εκδήλωση! Εξαιρετική έμπνευση η σεναριακή πλοκή, άψογη ερμηνεία απ’ τους αφηγητές της ιστορίας, καταπληκτικό και ταυτόχρονα σπάνιο το φωτογραφικό υλικό, υπέροχη η μουσική επένδυση!

  Μέσα απ’ αυτήν τη φωτογραφική αναδρομή ταξιδεύει ο νους σου σ’ όλες τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε η ΧΦΔ τα τελευταία 50 χρόνια! Σ’ αυτό βέβαια βοηθάει και το θέμα της παρουσίασης, που είναι οι κατασκηνώσεις. Γιατί κάθε κατασκήνωση συνοψίζει τις εμπειρίες, την επικρατούσα ατμόσφαιρα, και τις φυσιογνωμίες που ξεχώρισαν στη ΧΦΔ αυτά τα 50 χρόνια. Κάθε κατασκηνωτική περίοδος συγκεφαλαιώνει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς.

  Έχω την αίσθηση ότι αυτό το βίντεο απευθύνεται σ’ όλους τους Δρασίτες όλων των εποχών! Ανεξαρτήτως του αν είσαι παλιός ή νέος στη ΧΦΔ θα νοσταλγήσεις όμορφες στιγμές που έζησες, φιλίες που δημιουργήθηκαν ένα καλοκαίρι και σε συντρόφευσαν μια ολόκληρη ζωή, λατρευτικές ευκαιρίες που σηματοδότησαν ένα νέο πνευματικό ξεκίνημα, αρχηγούς κατασκηνώσεων και ομαδάρχες που σ’ ενέπνευσαν και σου μεταλαμπάδευσαν την πίστη τους για τον Χριστό, ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού και άλλα πολλά.

  Η κατασκήνωση αποτελεί τη μικρογραφία της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης! Εκφράζει τον πνευματικό της πυρήνα, το σκοπό της δημιουργίας της, το βαθύτερο είναι της!

 • avatar Γεώργιος Φ. Κ.
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  3.12.2010 στις 16:29

  Υπέροχο το βίντεο των κατασκηνώσεων. Πολλή δουλειά και φαίνεται. Ευχαριστούμε θερμα τη μαμά για το κείμενο, τα παιδιά για την αφήγηση, τις αγρυπνούσες θυγατέρες για την εκτέλεση. Ευξόμεθα…

 • avatar merkia
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  3.12.2010 στις 23:31

  Πραγματικά πολύ όμορφο, καλοδουλεμένο και νοσταλγικό το βίντεο!Ευχαριστούμε πολύ και για τη δημιουργία και για τη δημοσίευση!

 • avatar Miriam
  • μέλος ΧΦΔ Θεσ/νίκης •
  4.12.2010 στις 13:35

  Δεν μπορω να πω τι ένιωσα όταν είδα το βίντεο των εκδρομών. Τόσες εμπειρίες, τόση αγάπη από τους αδερφούς…Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Είναι τώρα λίγα χρόνια που οι συνθήκες της ζωής μου δε μου επιτρέπουν να συμμετέχω στη Δράση. Αλλά έστω κι έτσι κάθε φορά που μαθαίνω τα νέα σας ξυπνά μέσα μου η χαρά. Ο καλός Θεός να μας δίνει αγάπη κι αδελφοσύνη πάντα.
  Με αγάπη Χριστού, Χρόνια Πολλά

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.