” Μεταξένια Ανεμώνη! “

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014. Ιωάννινα!                                                                            Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, ο ιεραποστολικός σύλλογος «Απόστολος Παύλος» διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση, για να τιμήσει το πρόσωπό της. Χελιδόνια, Χαρούμενες Αγωνίστριες και κυρίως Φοιτήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα μικρό αντίδωρο στη μεγάλη της αγάπη!

  Συγκεκριμένα, η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία της κυρίας Π.Π., η οποία αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά της μάνας. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίκαιρα τραγούδια και ύμνους της Υπαπαντής του Κυρίου.                                                                                              

  Ιδιαίτερο κομμάτι και κορύφωση της εκδήλωσης υπήρξε η θεατρική παράσταση που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι φοιτήτριες της Χ.Φ.Δ. Ιωαννίνων. Μέσα από τους συγκινητικούς διαλόγους προβλήθηκε η ηρωική μορφή της μητέρας – «Μεταξένιας Ανεμώνης» – στα χρόνια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά και διαχρονικά, σε κάθε εποχή, το πώς η ακλόνητη πίστη και η μητρική στοργή καθιστούν την μάνα ικανή να ξεπερνά κάθε δυσκολία για χάρη των παιδιών της, αποθέτοντας όλα τα προβλήματα στην Μητέρα όλου του κόσμου, την Παναγιά!!         

  Την γιορτή έκλεισε ο σεβαστός πατήρ Αθανάσιος Σουσόπουλος.

                                                                                                           Π.Γ.

                                                                           Φοιτήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών

 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα….

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.