Από την εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων. Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος με θέμα : «Η κατά κόσμον γνώση και η κατά Θεόν σοφία», ο οποίος προηγουμένως είχε τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στόν πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Πανεπιστημίου, στον οποίο συμμετείχαν πλήθος Καθηγητών καί Φοιτητών, αλλά και πλήθος λαού από την Πάτρα.

Κατά την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκαν  τα αποχωρήσαντα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών της προηγούμενης ακαδημαϊκής χρονιάς (2011-2012), ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε με  τραγούδια η χορωδία της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως, η οποία ήταν προσκεκλημένη του Πανεπιστημίου.

(Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ τα τραγούδια της χορωδίας μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Πατρών εδώ).

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.