Χαιρετισμός εκπροσώπου φοιτητών στον Αγιασμό των Α.Τ.Ε.Ι.

Σεβασμιώτατε,
κ. πρόεδρε,
κ. καθηγητές,
αγαπητοί συνάδελφοι,

Μέσα στην καθημερινότητα που ζούμε υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχωρίζουν. Μια τέτοια στιγμή είναι και η σημερινή. Ξεκινάμε την καινούρια χρονιά με την τελετή του Αγιασμού. Η Εκκλησία μας ευλογεί τη νέα χρονιά.

Χαιρόμαστε γι αυτό και αισθανόμαστε την παρουσία του Χριστού να είναι δίπλα μας, στην καθημερινή μας ζωή, στα μαθήματά μας, στις αγωνίες μας, στις ποικίλες νεανικές ανησυχίες και αναζητήσεις μας. Σ’ ένα κόσμο αβεβαιότητας, ποικίλων φόβων, διαφόρων κρίσεων ψάχνουμε στήριγμα, βράχο να πιαστούμε, να θεμελιώσουμε τη ζωή μας.

Ακούγονται πολλές φωνές στο χώρο του ΑΤΕΙ. Ας ακουσθεί και η φωνή του Θεανθρώπου Κυρίου μας “Δεύτε προς με πάντες” που καλεί όλους να τον πλησιάσουμε, να τον γνωρίσουμε, να τον ζήσουμε.

Σας ευχαριστούμε, Σεβασμιώτατε, που αφουγκράζεσθε τη φωνή των νέων, που αναζητούν το γνήσιο, το καθαρό, το αληθινό και η παρουσία σας σήμερα εδώ το αποδεικνύει. Παρακαλούμε να προσεύχεστε για όλους μας.

Χαιρετισμός από εκπρόσωπο της Χ.Φ.Δ.

Στην ίδια κατηγορία:Σχετικά άρθρα:

Καμία απάντηση

Δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις!

Αφήστε μια νέα απάντηση

Σχολιάστε ως επισκέπτης ή συνδεθείτε.

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η χρήση της υπηρεσίας απαντήσεων διέπεται από κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους αποδέχεστε με την υποβολή κάθε απάντησης.