Εκκλησιασμός για τη Χ.Φ.Δ.

2
464
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία για τη Χριστιανική Φοιτητική Δράση στο παρεκκλήσιο του «Μ. Βασιλείου» (Μαυρομιχάλη 32). Έναρξη Όρθρου 7.00 π.μ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα παρατεθεί πρωινό κέρασμα.

Πρόσβαση: Πολύ εύκολη από το σταθμό μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ).

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ιδιαίτερα ευλογημένη ευκαιρία πνευματικού ανεφοδιασμού.
    Και ίσως, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ελάχιστες σταγόνες χρόνου από το κυριακάτικο πρωινό με δροσοσταλίδες ευγνωμοσύνης προς Εκείνον που τόσο μας βοήθησε αυτές τις μέρες, “Εκείνον που τα ξέρει ΟΛΑ” όπως έλεγε και η πρόσφατη αφίσα μας!

  2. Οι Θείες Λειτουργίες στο Μέγα Βασίλειο είναι υ π έ ρ ο χ ε ς !! Δόξα τω Θεώ!!! Α ξ ί ζ ε ι λοιπόν να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους ευκαιρίες . . .
    “Η Λειτουργία είναι ένα κάρφωμα του ματιού μας, της καρδιάς μας σε Εκείνον ο οποίος είναι θρονιασμένος στον Ουρανό. Λειτουργία σημαίνει ότι συνδέομαι με το Χριστό, ο οποίος μου υπόσχεται ότι, αν μείνω πιστός, θα με βάλει οπωσδήποτε στη Βασιλεία των Ουρανών. Η Λειτουργία είναι μία κίνηση, ένα τρέξιμο, μία προσπάθεια να αρπάξω το Χριστό, να τον πιάσω”! (γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης)
    Α Ξ Ι Ζ Ε Ι Π Ο Λ Υ ο νους μας, η καρδιά μας στην Θεία Λειτουργία να είναι μ ό ν ο στον Κύριο. ΑΜΗΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ