Καλωσορίσατε στο νέο μας ιστοχώρο!

0
488
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση σας καλωσορίζει στην ανανεωμένη εικόνα της παρουσίας της στο διαδίκτυο!

Μετά από αρκετό κόπο και πολλές ώρες εργασίας ο νέος ιστοχώρος ανοίγει επίσημα τις πύλες του στον παγκόσμιο ιστό θέλοντας να αποτελέσει μια γωνιά ορθόδοξης χριστιανικής ιεραποστολής.

Ο νέος μας ιστοχώρος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στα μέλη/ αναγνώστες του προς την κατεύθυνση μιας διαδραστικότερης επαφής. Προσπαθεί να είναι φιλικός στην χρήση, εύκολος στην πλοήγηση και στην αναζήτηση της πληροφορίας ανάμεσα σε κείμενα και αρχεία πολυμέσων.

Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι στις πηγές του ιστοχώρου μας! Γνωρίστε τη Χριστιανική Φοιτητική Δράση και τα κατά τόπους παραρτήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, μείνετε ενήμεροι για τις δραστηριότητές μας, διαβάστε κάτι από την ποικιλία των άρθρων μας (ταξινομημένων σε κατηγορίες στην κορυφή), πάρτε μια ιδέα των ευκαιριών που προσφέρονται στα κατά τόπους παραρτήματα με τις φωτογραφίες, τα video και τα ηχογραφήματα (σύντομα διαθέσιμο), διαβάστε αποσπάσματα από βιβλία που παρουσιάζουμε…

Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε πια να παρακολουθείτε όλη την κίνηση στον ιστοχώρο μέσα από τη ροή RSS.

Επιφυλασσόμαστε για την διάθεση περισσότερων δυνατοτήτων στους χρήστες του ιστοχώρου μας στο κοντινό μέλλον.

Καλή πλοήγηση!

Ζητούμε την επιείκειά σας σε ό,τι πρόβλημα συναντήσετε και περιμένουμε ευχαρίστως τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στη σελίδα επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ